sábado, 23 de julio de 2011

DIA 11 - LOGROÑO - ALFARO - TUDELA

Después d'uns dies de parón a causa d'uns compromisos televisius de Polet, continuem la nostra aventura des de Alfaro, bonic poble "riojano" an tothom mos va tractar de maravilla.
Surtim només en una barca Jon, Josep (lo qual anava ben armat en la seua càmara de video professional -com diu Polet) i Alexis, un noi Argentí que s'alimenta de semilles i que, cada matí, està un temps mirant al sol carregant les seues piles, fent la seua revolució personal, i mos crusem casualment en lo grup de les bicicletes que astaben fent un una acció al costat del riu. Va ser una cosa aspecial, digna de les millors novel·les, trobar-mos tots en aquella situació, tots junts, sents, en aquells moments, tots riu, units, vius.
Tot seguit, i en los braços adolorits per la mansa aigua que navegavem, vam passar per baix de dos pots i vam arribar a la zona an Polet mos asperava en lo cotxe, avui li tocava a ell circular en lo veicle motoritzat, pos no teniem ningú que mo'l fes arribar a la zona de destí.
D'allí a Tudela, an vam dinar i passar una tarde tranquila al costat de la plaça de bous, allí tenen molta afició a la tauromaquia i Josep i Polet van aprofitar pa fer unes entrevistes als vells Tudelants.


19-07-2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario