sábado, 23 de julio de 2011

DIA 5 - TRASPADERNE - MIRANDA DE EBRO

Dia tant tèrbol com exitant.
Asies, lo "nostre" basc particular, tenia ganes d'anar en bicicleta (de fet, és al que tenia previst vindre) així que ham fet un fitxatxe d'última hora; ham ambarcat un mallorquí difícil d'oblidar, un abogat bon xaval i molt característic, tot un personatge: Mariano.
Lo recorregut prometia, haviem de fer una acció a la Central de Garoña, pero les coses no van acabar de sortir precisament redones: vigilats per terra, riu i aire per la (dixau-meu dir) apestosa Guàrdia Civil, i en una pancarta la qual no vam puguer desplegtar, les forces de l'ordre mos van invitar a surtir de la zona protegida en l'ampenta que dona una amenaça de multa que ben bé ells saben com utilitzar.
Polet, quan hippi que posa una margarita a la punta d'un fuzell, l'hi regala a un dels guàrdia civils un barquet fet de fulla de cenill fent-lo content i evitant, gràcies a deu, una multa que no mereixiem.
Tot això, juntament al fet d'haver puntxat una roda del remols només sortir cap a Garoña (just al costat d'un taller, per cert) van fer enfurismar a un hasta allavontes joiós Josep, el qual havia demostrat hasta n'aquell moment la seua felicitat cantant rondalles, improvitzant.
Per la tarde, tranquilitzar l'hambient, recuperar sencer lo remolc i dir-li adeu al glosador (així haviem bateixat a Mariano)... demà torna l'Asier, i que dure.


13-07-2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario